Bang & Olufsen

Televíziók

Minden Bang & Olufsen TV-t a kézművesség és az anyagok harmóniája jellemez. Dán prémium márkaként küldetésünk a a világ legjobb mestermunka és az idők során tökéletessé fejlesztett hangzásvilág eleganciájával elvarázsolják a Bang & Olufsen TV-k. Az eredmény a kézzel készített mestermuna és az idők során tökéletessé fejleszett hangzásvilág alkímiája lett, melyet a Beovision Harmony és Beovision Eclipse is bizonyít.

Minden általunk gyártott TV erőteljes Bang & Olufsen hangközponttal van felszerelve, amely azonnal megnyeri a hallgatóját. Hagyja, hogy egyedülálló hangzásával, kiemelkedő képi világával és letisztult eleganciájával elvarászolják a Bang & Olufsen TV-k.

- TechnoLiving

Beovision Harmony

 Művészetté formáljuk az élményt.

A Bang & Olufsen Beovision, a kreatív energiát közvetíti, amely körülöttünk van, csak arra vár, hogy meglátja, meghallja, érezze, cselekedjen. Ez a tervezési folyamat, a kézzel készített mestermunka és az idők során tökéletessé fejleszett hangzásvilág alkímiája.

w

LÁTOGASSON EL HOZZÁNK NYITVATARTÁSI IDŐBEN, VAGY KÉRJEN IDŐPONTOT SZEMÉLYRE SZABOTT TÁJÉKOZTATÁSÉRT ÉS EXKLUZÍV AJÁNLATOKÉRT.

Jöjjön el hozzánk, és tapasztalja meg a Bang & Olufsen televíziók által nyújtott élményt.

  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

Vagy hívjon minket a +36 30 153 8470 telefonszámon.