a kávézás jövője.

Üdvözöl a 21. század baristája.

A kávékészítés jövője, ahol a testreszabható design és a funkció találkozik. Kávékedvelők igényeit szem előtt tartva a TopBrewer Scanomat integrálható bármilyen környezetbe. Prémium minőségű kávéból és egyedi receptúraválasztékból mindenki megtalálja a kedvére valót, mely csupán egy érintéssel elérhető. Opcionális és szabadon konfigurálható felszereltséggel.

Ismerje meg a TopBrewer Scanomat kávéfőző semmihez sem hasonlító világát.

Topbrewer - Scanomat - Technoliving
Topbrewer - Scanomat - Technoliving

Több mint kávé beszerzés

Topbrewer - Scanomat - Technoliving

A 21. század baristája

Topbrewer - Scanomat - Technoliving

Egy megtérülő befektetés

Több mint kávé beszerzés

A Scanomat az AMOKKA kávépörkölőivel közösen, már 1998 óta biztosít kimagasló minőségű, fenntartható kávét azoknak, akik kompromisszummentesen élvezik minden csésze kávé elfogyasztását. A kávé útja meglehetősen rövid a termelőktől a TopBrewer kávéfőzők őrlőjéig.
- TechnoLiving

Termelés

- TechnoLiving

Pörkölés

- TechnoLiving

Kávéfőzőben

Így több mint fenntartható a beszerzés, és így forgatható vissza a kávé ára valóban a termelés helyszínén. Az AMOKKA büszke rá, hogy kávéit 100%-ban a termelőktől szerzi be, a világ 5 pontjáról: NICARAGUA, BRAZIL, ETHIOPIA, PERU, NEPAL. A közvetlen beszerzésnek köszönhetően ezeknél a farmereknél a környezet pusztítása nélkül zajlik a kávé termelése, a FairTrade fölötti felvásárlási ár pedig közvetlenül náluk hasznosul. Ezzel biztosítja az AMOKKA az etikus gazdálkodást, és a kávé kimagasló, ugyanakkor egyenletes minőségét.

Közösségből közösségbe, már másnap

A kávé a termelőktől közvetlenül az AMOKKA saját pörkölőibe kerül, ahol az elmúlt 20 évben tökéletesre fejlesztették a pörkölési folyamat minden lépését. A saját pörkölés előnye, hogy a kávé már a pörkölést követő másnap aromazárral ellátva úton van a világ bármely pontjára, így a kávé frissebb, mint bármelyik a piacon.

5 féle ízvilág, hogy mindenki megtalálja kedvencét

NORDIC NOTE blend kávénkban egyesítettünk mindent, amit a kávépörkölésről gondolkodunk. Egy 50 éves olasz recept alapján kézzel válogattuk össze a fajtákat, melyek felelősek a komplex ízélményért. A 100% arabica szemeket közepesen pörköltük a mézédes lecsengés érdekében.
NORDIC NOTE, az első TopBrewer kávénk tökéletes társ kávéfőzőink mellé kiegyensúlyozott ízvilágával és alacsony savtartalmával.
ITALIAN NOTE egy igazi olasz kávé: a sötét pörkölés, a 17% kézzel válogatott Robusta tartalom és a mediterrán pörkölés egy testes, modorosan édes, mogyorót és leheletnyi vaníliát előcsalogató lecsengésben csúcsosodik ki.
Erős ám édes ízének köszönhetően remek választás tejes és hosszabb kávékülönlegességekhez, latte-hoz.
Egyenesen Peru, Caimarca hegyi tartományából érkező organikus, single origin kávénk testesíti meg üzemünk fenntartható fejlődését. A GREEN NOTE közepes intenzitású pörköléssel vérbeli organikus kávé, mely karamellás és csokoládés ízjegyekkel, közepes savassággal üdvözli a világ TopBrewer kávéfőzőit.
Brazil origin kávénkban mindent szeretünk, amit jó a világ legnagyobb kávéexportőrében.
A pörkölési eljárást kifejezetten a TopBrewer kávéfőzőinek szellemiségében készítettük el: hosszú, könnyed pörkölés, kedves savakkal. Az így kapott kávé jól kortyolható, tejcsokis ízjegyekkel rendelkezik, tökéletes ital tejjel és feketén egyaránt.
Követve a trendeket, koffeinmentes blend kávénk nicaraguai és perui kávéból készül, és saját pörkölőüzemünkben vonjuk ki a koffeint belőle.
100% Arabica kávészemek, maximális specialty kávéélmény, koffein nélkül. Datolyás, csokis és diós ízjegyek, hosszú és intenzív lecsengéssel, mely szokatlan egy koffeinmentes kávétól

A 21. század baristája

A Scanomat megoldásai automatizálják a kávéházi élményt, hűen tükrözve a Technoliving hitvallását.

Egy csap és egy iPad. Ennyi az egész.

Szerintünk a tökéletes eszpresszóhoz nincs másra szükség. Válassza ki kedvenc kávéját az iPaden, majd tetszőlegesen állítsa be a csap magasságát, és 30 mp múlva el is készült kávéja. A 75%-ban újrahasznosított fémből készült, kézzel összeszerelt kávéfőző bárhova beépíthető, minimalista díjnyertes skandináv designjának köszönhetően rögtön felkelti a kávérajongók figyelmét.

A TopBrewer Scanomat díjai és elismerései

- TechnoLiving
- TechnoLiving
- TechnoLiving
- TechnoLiving
- TechnoLiving

Új kávétrendet talált?

A TopBrewer Scanomat készülékre kollégánk segítségével bármikor feltölthetőek új receptúrák, úgy ahogyan Ön szereti.

Bemutatkozik a világ első, okosóráról is vezérelhető kávéfőzője

A kávézás még sosem volt ilyen automatizált. Köszönhetően a díjnyertes TopBrewer applikációnak, már Apple Watchról is elkészítheti kávéját, így mire a TopBrewer Scanomat géphez érkezik, már kész is kedvence.
Választhat az előre programozott italok közül, de lementheti sajátját is: a QuickBrew gombot megnyomva szokásos kávéja el is készül. Ilyen egyszerű. Az applikáció ingyenes, így minden munkatársa, vagy vendége magára szabhatja kávéházi élményét.

Friss kávé, azonnal

A TopBrewer Scanomat kávéfőzője minden egyes csésze előtt friss vizet forral, így biztosítva a kompromisszummentes, állandó kávéélményt. A csapban található a világ legkisebb tejhabosítója, mellyel 20 mp alatt bármilyen tejeskávé elkészül.

Automata tisztítás minden kávé után

A készülék minden egyes kávé elkészítése után tisztítja önmagát, ezzel biztosítva az állandó minőséget. Ezen kívül csupán egy 2 perces, napi tisztítást végez el, természetesen ezt is önállóan.

CoffeeCloud

 a világ első felhő alapú készülék management rendszere

A CoffeeCloud az első valós idejű adatokkal dolgozó management rendszer a Scanomat kávéfőzőihez. Tele adattal és automatizmussal. Segítségével könnyedén biztosítható a készülékek 0-24 órás működése. Lekérhetőek a korábbi fogyasztási adatok, de ami fontosabb: jelzi a fogyásokat és az esetleges meghibásodásokat előre, így a kávé utánrendelését és a kötelező szervizeket végtelenül egyszerűvé teszi. Multi-platformon használható, így hozzáfér az adatokhoz telefonján és tabletjén egyaránt.

Nem szükséges az állandó fogyásokat figyelni, hiszen a CoffeeCloud értesítést küld eszközeire, ha szükség van a feltöltésre.

- TechnoLiving

Kávé-Flotta kezelés

Fogyási adatok, jogosultságkezelés, minden, ami egy átfogó áttekintéshez szükséges. A központi kezelőfelületen minden adatot megtalál, amire szüksége lehet, illetve azonnal láthatja az egyes készülékek állapotát, esetleges szervizhez pedig 1 kattintással hívhat szakértőt.

Életre szóló software támogatás

A CoffeeCloud folyamatos terméktámogatást és rendszeres software fejlesztést biztosít, melyeket a háttérben, észrevétlenül hajt végre, csupán WI-FI hálózatra van szükség hozzá.

Értesítések testreszabva

Intsen búcsút az állandó ellenőrzéseknek, ugyanis a Scanomat kávéfőzők szenzoraik segítségével jelzik, ha fogyóban van a kávé, illetve, hogy mikor igényelnek tisztítást. A CoffeeCloud segítségével beállíthatja, hogy ki miről kapjon értesítést.

Azonnali állapotfelmérés

A hálózatnak köszönhetően Ön pillanatok alatt áttekintheti a készülékek állapotát, illetve a Scanomat szakértőivel együtt könnyedén elháríthatja távolról az esetleges problémákat, vagy előre rendelhet alkatrészt, minimalizálva ezzel a kávéfőző kiesését.

Egy megtérülő befektetés

A TopBrewer Scanomat beépített kávéfőzője nem csupán megjelenésében és szellemiségében passzol kiválóan felhasználóihoz. Ők már mind egy kiszámíthatóbb, gazdaságosabb és kimagasló minőségű gazdasági működés mellett döntöttek, hiszen a 21. század baristáját alkalmazzák irodáikban, hoteleikben és éttermeikben.

Topbrewer - Scanomat - Technoliving

Irodai felhasználás

Kávéházi élmény irodájában is. Növelje munkatársai elégedettségét, és csökkentse költségeit.
Topbrewer - Scanomat - Technoliving

Vendéglátás

Kápráztassa el vendégeit applikációs rendeléssel, és automatizálja a kávérendelést.
Topbrewer - Scanomat - Technoliving

Kereskedelem

Barista kiszolgálás automatizáltan, személyre szabva, már Apple Pay-jel is.

Miért válassza a TopBrewer Scanomat rendszerét?

- TechnoLiving
- TechnoLiving
- TechnoLiving
- TechnoLiving
- TechnoLiving
- TechnoLiving
- TechnoLiving
- TechnoLiving
- TechnoLiving

Elképesztő sebesség

A Scanomat 21. századi baristájának csupán 45 mp-re van szüksége, hogy megkezdje aktuális munkanapját. Amint bemelegedett, mindösszesen 15 mp alatt készít el egy kávét. Ezt nevezzük sebességnek.

Észrevehetetlen üzemelés

Készenléti üzemmódban mindösszesen 6W/h fogyasztása van a kávéfőzőnek. Kialakításának köszönhetően pedig közvetlenül a vezetékrendszerbe engedi az elhasznált vizet, így külön ürítés nem szükséges.

Kedvező költségek

A közvetlen kávé beszerzési lehetőségekkel az egy főre jutó kávé költsége a töredékére csökkenthető, más rendszerekkel összehasonlítva.

Önkezelő működés

A készülék automatikusan, mind egyes kávé után tisztítja önmagát, ezzel biztosítva az egyenletes kimagasló minőséget. Ezen kívül naponta egyszer futtat egy 2 perces tisztítóprogramot.

Elégedettség felsőfokon

Tudta, hogy munkatársainak 61%-a a jó minőségű, ingyenes kávét bónuszként értékeli? Ha Ön is felelős vezető, akkor minden bizonnyal fontos számára a munkavállalók hozzáállása, ami nagyban javítható egy csésze Scanomat kávéval.

Maradandó élmény

Képzelje el ügyfelei, vendégei, kollégái arcát, amikor ipadjéről vagy okosórájáról megrendeli nekik kedvenc kávéját. A Scanomat kávéélmény az Ön cége hírét is továbbviszi, emeli presztizsértékét.

Szerviz, rendelés pillanatok alatt

Az integrált CoffeeCloud applikációnak köszönhetően a kávérendelés és szerviz pillanatok alatt megvalósítható, lekövethető, így biztosítva a zavartalan üzemelést.

Egyenletes minőség

A fenntartható beszerzésnek és a folyamatos, műszeres hőfokszabályozásnak köszönhetően minden kávé egyformán tökéletes: 9.2 gr kávé felhasználásával, 9 bar nyomáson készül, 94 fokos vízzel.

Vállalatok, ahol TopBrewer kávéfőzővel készül a kávé

- TechnoLiving
- TechnoLiving
- TechnoLiving
- TechnoLiving
- TechnoLiving
w

LÁTOGASSON EL HOZZÁNK NYITVATARTÁSI IDŐBEN, VAGY KÉRJEN IDŐPONTOT SZEMÉLYRE SZABOTT TÁJÉKOZTATÁSÉRT ÉS EXKLUZÍV AJÁNLATOKÉRT.

Jöjjön el hozzánk, és tapasztalja meg a TopBrewer Scanomat kávéházi élményét.

  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

Vagy hívjon minket a +36 30 153 8470 telefonszámon, olvasson még ezen a linken.