2020.07.20.

A Rolex is felvette a harcot a vírusokkal szemben

Minőség, precizitás, presztízs, stílus és innováció. Csak néhány fogalom, ami a Rolex név hallatán az eszünkbe jut. A svájci óragyártó vállalat ezeket az értékeket nem csak a termékek előállításakor, hanem a vásárlók kiszolgálásakor is előtérbe helyezi – a budapesti márkaboltban erről akár személyesen is megbizonyosodhatunk.

Az építészeti remekművekkel tarkított, történelmi jelentőségű Andrássy úton elhelyezkedő Rolex Boutique Budapest megtestesíti mindazt, amit a svájci márka képvisel. A neo-klasszicista stílusban épült Stern Palota szívében fellelhető lélegzetelállító bemutatóterem mellett egy kiemelkedő felszereltségű órás műhely is található, az üzletbe lépve pedig udvarias kiszolgálás és szakértő órásmesterek várják a betérő érdeklődőket.

Még a levegő minőségére is odafigyelnek!

A vendégek és a kiszolgálóegységek munkatársai védelme érdekében a szigorú óvintézkedések már a járványhelyzet kihirdetésekor életbe léptek, néhány napja pedig IQAir légszűrő berendezéseket is üzembe helyezték a Rolex hivatalos budapesti viszonteladó egységében (az ügyféltérbe, a szervízbe és a dolgozói helyiségbe elsősorban azzal a céllal kerültek be a svájci levegőtisztító készülékek, hogy minimálisra csökkentsék a vírusok és baktériumok terjedésének az esélyét).

A Rolex is felvette a harcot a vírusokkal szemben - Technoliving

Az IQAir egészségügyi intézményekben is bizonyít

2003-ban az IQAir készülékei komoly szerepet játszottak a SARS-vírus továbbterjedésének megállításában, a koronavírus-járvány megfékezése érdekében pedig a világ számos pontján jelenleg is alkalmazzák. Az Andrássy úton található Rolex üzletben üzembehelyezett IQAir HealthPro 250 készülékek ugyanazok a szerkezetek, amiket Wuhanban (a világjárvány kiindulópontjában), és az Uzsoki Utcai Kórházban is alkalmaznak a Covid-19 által érintett osztályokon.

A vírusokat, baktériumokat, dohányfüstöt, háziállatok szőrét, olajfüstöt, szmogot és ultrafinom molekulákat is semlegesítő szerkezetet a magyarországi forgalmazón keresztül már magánszemélyek is megvásárolhatják.