Szolgáltatások

Személyre szabott megoldásaink :

- TechnoLiving

A Technoliving által forgalmazott márkák mind a legmagasabb minőséget képviselik. A tökéletes technológia azonban precíz szállítást és összeszerelést is igényel. Ezért a nálunk vásárolt Bang & Olufsen és IQAir termékeket saját magunk szállítjuk ki az Ön otthonába.

Szakembereink a kellő precizitással össze is szerelik és beüzemelik a megrendelt termékeket. A Bang & Olufsen termékek telepítéséhez és konfigurálásához szükséges tudást Dániában, a márka által szervezett oktatáson sajátították el kollégáink. A termékekre csak ezen szolgáltatás igénybevételével tudunk garanciát vállalni. Serviceliving szolgáltatásunkért a termék értékétől és a telepítés bonyolultságától függően díjat számítunk fel.

- TechnoLiving
- TechnoLiving

Szeretne egy otthont, ami az életviteléhez van programozva? A Smartliving olyan okos otthon megoldásokat foglal magába, amik könnyebbé teszik az Ön életét.

- TechnoLiving
- TechnoLiving

VIPliving kiegészítő szolgáltatásunkkal még kényelmesebbé tehető az élmény az okosotthonában. A VIPLiving egy exkluzív szolgáltatás okos otthon rendszerének felügyeletére.

- TechnoLiving
- TechnoLiving

Ha Ön a filmek szerelmese, akkor biztosan régi álma egy otthoni moziszoba. A Cinemaliving szolgáltatásunkkal prémium moziélményt teremtünk az otthonában!

Amennyiben vállalati szolgáltatásaink érdeklik, kérem látogasson el az üzleti megoldások menüpontba.