MÁRKÁINK

- TechnoLiving

Prémium moziélmény az otthonában

- TechnoLiving
Ha Ön is a filmek szerelmese, azonban inkább otthonában élvezné a prémium moziélményt, akkor a Cinemaliving szolgáltatásunkat Önnek találták ki.
Küldetésünk, hogy minden igényt a legmagasabb szinten elégítsünk ki és megvalósítsuk az ügyfeleink minden kívánságát. Kiemelkedő figyelmet fordítunk a moziszoba technikai kialakítására, a megfelelő akusztika és élmény megvalósítására.

Szélesvásznú filmvetítés ott, ahol Ön szeretné

Sokan azt gondolhatják, hogy egy moziszoba kialakítása nem nagy kihívás. Azonban, ha valamit nem jól csinálunk, és az apró részletek nem állnak össze, akkor az nagy hatással lehet a végeredményre. Mi minden apró részletre odafigyelünk! Önnek csak a helyiséget kell biztosítania számunkra, minden mást mi intézünk!
Profi csapatunk gondoskodik a tökéletes moziszoba kialakításáról a megtervezéstől, a megvalósításon át a beüzemelésig. Minden lépést kézben tartunk és kontrollálunk, Önnek már csak a végeredményt kell élvezni.
Moziszobáink kialakítása során globális luxus-életmód márkákkal dolgozunk. Olyan prémium termékeket használuk, melyek természetfeletti élménnyel ajándékozzák meg a hallgatóságot. Hangszóróink és televízióink különleges hatást nyújtanak otthonában és egyedi belsőépítészeti igények kielégítésére is alkalmasak.

- TechnoLiving

Mit tartalmaz a Cinemaliving szolgáltatásunk?

- TechnoLiving

Házimozi szoba tervezés

Szeretné, ha lenne otthonában egy hangszigetelt, elkülönített szoba, ami csak a filmezésre szolgál? A klasszikus mozik hangulatát szeretné feleleveníteni, vagy inkább egy letisztult, modern házimozira vágyik? A házimozi szoba tervezését profi csapatunk végzi és kulcsrakész állapotban adja át Önnek.

Házimozi kiszállítás és beállítás

Az ország egész területén vállaljuk a házimozi rendszer kiszállítását és beállítását, hogy Önnek már csak az igazán fontos dolgokkal kelljen foglalkoznia!

Házimozi akusztika kialakítása

Moziszobáink filmnézésre és zenehallgatásra vannak kitalálva, így a hangzás minden helyzetben tökéletes. Ehhez azonban helyesen kell elvégezni a szoba akusztikájának a kialakítását. Bízza ezt is szakembereinkre és hagyja, hogy kihozzuk a házimozirendszerből a maximumot!

w

Kérjen időpontot üzletünkbe, ahol exkluzív ajánlatokkal várjuk.

Jöjjön el hozzánk, és tapasztalja meg az otthoni mozizás élményét.

  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

Vagy hívjon minket a +36 30 153 8470 telefonszámon.