2021.06.28.

B&O vezeték nélküli hangszórók – Amikor magunknak kell csinálni a fesztivált

2020-hoz hasonlóan idén nyáron sem lehet megtölteni a naptárakat fesztiválok időpontjaival. Ez azonban nem azt jelenti, hogy le kéne mondani a szabad ég alatt átmulatott éjszakákról. Tény, ami tény, világhírű előadókkal nehéz lesz testközelből találkozni, a B&O vezeték nélküli hangszórók segítségével viszont a zenéjüket bárhol és bármikor, stúdió minőségben élvezetjük.

A dán Bang & Olufsen vállalat mérnökeinek köszönhetően egy dekoratív kiegészítő használatával is megteremthetjük a fesztiválokon megszokott zenei élményt – otthon, a kertben vagy akár távol mindentől, egy elhagyatott rét kellős közepén.

Nincs szükség vezetékekre, nincs szükség kapcsolókra, nincs szükség külön kiegészítőkre. Csak egy Bang & Olufsen vezeték nélküli hangszóróra, néhány bulihangulatot idéző dallamra és egy kikapcsolódásra kész társaságra. Ha az utóbbi „hozzávalók” adottak, csak a legelső beszerzéséről kell gondoskodnunk.

B&O vezeték nélküli hangszórók – Bulihangulat bárhol, bármikor

Mozgalmas estéhez – BeoPlay A1 2nd Gen

A BeoPlay A1 2nd Gen a mozgalmas éjszakák nélkülözhetetlen kelléke. Akár egy táskában vagy egy nagyobb zsebben is kényelmesen elfér, így akkor is biztosítani tudja a kedvenc dallamok lejátszását, ha a társaság folyamatosan mozgásban van.

vezeték nélküli hangszórók

A kompakt méret és a pehelykönnyű súly megtévesztő lehet, de ez az ultra-hordozható Bluetooth hangszóró sokkal többre képes, mint azt első ránézésre gondolnánk. A 360 fokos hangzást kínáló szerkezet 24 órás akkumulátor-idejével még akkor is kristálytisztán és tekintélyt parancsolóan szól, amikor a konkurencia termékei már réges-rég elhallgattak. Tudjon meg többet!

Medencés felfrissüléshez – Beoplay P6

A tikkasztó nyári melegben egy hűsítő vízzel megtöltött kerti medence csalogató lehet a felfrissülésre és szórakozásra vágyó baráti társaságoknak. A zenék lejátszásához ilyenkor a BeoPlay P6-ot érdemes segítségül hívni.

vezeték nélküli hangszórók

A vezeték nélküli hangszóró ellenálló konstrukciója a fröccsenő vízzel és a felszálló porral szemben is hatékony védelmet nyújt, így a 360 fokos, kristálytiszta hangzás a legmostohább körülmények között is biztosítható. Ráadásul nemcsak a vízcseppektől, hanem a merüléstől sem kell tartani: egyetlen feltöltéssel akár 16 óra üzemidő is elérhető. Tudjon meg többet!

Sátras elvonuláshoz – Beolit 20

Legyen szó csapatépítő programról, barátokkal eltöltött hétvégéről vagy családi kempingről, a szabad ég alatt a Beolit 20 az a társ, akire nyugodt szívvel lehet támaszkodni. A dekoratív készülék nemcsak a zenék lejátszásáról, hanem az okoseszközök töltéséről is gondoskodik.

vezeték nélküli hangszórók

A vezeték nélküli hangszórók 4. generációja hosszabb élettartamú akkumulátorral, beépített okostelefon-töltéssel és erőteljes hangzással rendelkezik. Az áramforrásról lekapcsolás után 8 órán keresztül képes folyamatosan játszani a dallamokat, a vezeték nélküli Qi töltéssel pedig a merülő okoseszközöknek biztosít hosszabb készenléti időt. Tudjon meg többet!

A fesztivál-hangulat bárhol megteremthető!

Szeretné kihasználni a vezeték nélküli hangszórók nyújtotta előnyöket? Saját füleivel is megtapasztalná, hogy mit jelent a Bang & Olufsen Signature hangzás? Kíváncsi rá, milyen érzés kézbe venni a minden porcikájukban a skandináv precizitást és életérzést tükröző készülékeket?

Keresse fel a Bang & Olufsen termékek hivatalos magyarországi forgalmazójának bemutatótermét, és tekintse meg a prémium minőségű vezeték nélküli hangszórók teljes kínálatát, vagy KATTINTSON IDE, és rendelje meg a kiszemelt zenelejátszót!