2021.01.27.

Irányíts mindent a hangoddal!

Az utóbbi években, ahogyan a nagyobb tech-vállalatok, mint a Google folyamatosan fejlesztették saját mesterséges intelligenciájukat, úgy kaptak egyre nagyobb teret a hangvezérléssel működtethető eszközök. Manapság egy okosotthon megtervezésénél fontos szempont, hogy a készülékek ne csak a telefonokról, hanem egy szoftver segítségével, hangvezérléssel is irányíthatóak legyenek, hiszen ez nagyban megkönnyíti a felhasználók dolgát. És ez a hangszóróknál, fej- és fülhallgatóknál egyaránt elmondható.

Az emberi hangok által könnyedén vezérelhetőek az otthonokban a hangszórók, pikk-pakk lejátszhatóak kedvenc zeneszámok, miközben a hangerőszabályozást is könnyen elvégezhetjük. Bármikor beállítható egy ébresztés, egy naptári emlékeztető, de akár az egyéb okoskiegészítők is vezérelhetőek általa, melyhez semmilyen egyéb perifériára nincs szükség, csak az emberek hangjaira.

Google Assistant a lelke mindennek

A Bang & Olufsen termékei a Google Assistant szoftvert alkalmazzák a hangvezérléshez. Ennek köszönhetően lehetőség van a nagyobb streamszolgáltatók milliónyi zenetárából válogatni, különböző podcast-eket meghallgatni, vagy éppen megtudni, hogy milyen az időjárás az adott napon. Elegendő csak két varázsszót, az „Ok Google”-t kimondani, s máris a lehetőségek tárháza tárul a felhasználók elé.

A Bang & Olufsen 1925 óta világhírű a minőségi televíziók, zenei rendszerek és nagyteljesítményű hangszórók piacán, ahol megkülönböztetett figyelem övezi.

BeoSound 2

Az otthon ott van, ahol a zene. A BeoSound 2 egy erőteljes Bluetooth hangszóró, amely újabb szintre emeli az otthoni zenehallgatás élményét. A kúpszerű kialakításának köszönhetően 360 fokos zene szólaltatható meg otthonunk bármelyik helyiségében.

Irányíts mindent a hangoddal! - hangvezérlés - Technoliving

A BeoSound 2 hangvezérléssel is irányítható. Tudjon meg többet a termékről.

BeoPlay A9

Szenvedélyt ad a zenehallgatáshoz. Az egészen különleges kialakításnak hála egy teljesen egyedi kiegészítővel dobhatjuk fel a házat. A BeoPlay A9 a szoba bármely pontjára helyezve automatikusan vezérli a teljesítményét, amivel kristálytiszta hangzást nyújt.

Irányíts mindent a hangoddal! - hangvezérlés - Technoliving

A BeoPlay A9 hangvezérléssel is irányítható. Tudjon meg többet a termékről.

BeoSound Balance

Az innovatív, vezeték nélküli otthoni hangszóró. A BeoSound Balance a termékcsalád azon tagja, amelynek tervezésekor a skandináv minimalizmus és a praktikum integritása volt a fő cél. Vezeték nélküli, dinamikus akusztikus teljesítményre tervezve, amely bármelyik asztalon vagy könyvespolcon megállja a helyét.

Irányíts mindent a hangoddal! - hangvezérlés - Technoliving

A BeoSound Balance hangvezérléssel is irányítható. Tudjon meg többet a termékről.

BeoPlay H4 (2nd gen)

A felsőbbrendű hangzásvilág. Bőr, alumínium, rozsdamentes acél és fonott textil alkotja a BeoPlay H4-et, amivel hosszan tartó komfortot biztosít. Egyetlen feltöltéssel akár 19 órányi zenehallgatást tesz lehetővé, így akár egy teljes napon keresztül rabul tudja ejteni a felhasználót.

Irányíts mindent a hangoddal! - hangvezérlés - Technoliving

A BeoPlay H4 hangvezérléssel is irányítható. Tudjon meg többet a termékről.

BeoPlay H9 (3rd gen)

A zajszűréssel rendelkező bajnok. A BeoPlay H9 nem csak az aktív zajszűrési tulajdonságával és kimagasló hangminőségével tündököl, hanem a remek üzemidejével, amely hozzá társul. Egyetlen feltöltéssel akár 25 órányi zenelejátszás biztosítható.

Irányíts mindent a hangoddal! - hangvezérlés - Technoliving

A BeoPlay H9 hangvezérléssel is irányítható. Tudjon meg többet a termékről.

Hangvezérlés beállítása a Bang & Olufsen termékein:

  1. Győződjön meg, hogy telefonja és a Google Assistant-képes hangszórója ugyanarra a WiFi hálózatra csatlakoznak.
  2. Nyissa meg a saját Bang & Olufsen alkalmazását, és válassza ki a hangszóróját.
  3. Nyissa meg a Google Home alkalmazását, és csatlakoztassa a kiválasztott hangszóróját.
  4. Miután megtörtént a csatlakoztatás, egy üzenetet fog látni, hogy a készüléke támogatja a Google Assistant-ot.
  5. Válassza ki az alapértelmezett zeneszolgáltatását, mint a Spotify, Google Play Music vagy YouTube Music.
  6. Válassza ki az alapértelmezett videószolgáltatásást, mint a Netflix vagy Viaplay (regisztráció szükséges).
  7. Adja a Google Assistant-ot a Chromecast-engedélyezett készülékéhez, hogy személyre szabja és bekapcsolja a hangvezérlést.
  8. A hangszórója készen áll, töltse meg zenével a lakását!

Ha szeretné a saját füleivel is megtapasztalni, hogy mit jelent pontosan a Bang & Olufsen Signature hangzás, KATTINTSON IDE, és tudjon meg többet a készülékről!