2021.03.22.

Merüljön el a zenében – Bemutatkozik a Lemus termékcsalád

A Lemus HOME széria egy időtlen dizájnú, fenomenális hangminőséggel felvértezett audio-bútor, amelynek köszönhetően a zene tisztább és jobb minőségű, mint valaha. A termékcsalád Dániából származik  ̶  itt tervezték, fejlesztették és kezdték el gyártani. A kollekció egy olyan technikai áttörés, amely úgy jellemezhető, mint az otthoni zene és hangzásvilág új úttörője.

Több, mint egy bútor

A Lemus HOME egy elegáns audio-bútor, amely a lakás szinte bármely helyiségébe tökéletesen beolvad. A kollekció a világszínvonalú, szintén dán Gabriel textilvállalat dizájnját ölti magára, amelyben a legapróbb részletekig odafigyeltek a tökéletesség megalkotására.

A termékcsalád jellemzője, hogy nem csak kivételes hangminőséggel rendelkezik, de ezzel egyidejűleg megszabadítja otthonát a kábelek rendezetlenségétől, valamint a nehézkes csatlakozási lehetőségtől. Az audio-bútorok vezeték nélküli és egyben magas minőségű hangzásvilágot kínálnak, amelyek a mai kornak megfelelő minden zenei streamszolgáltatóval és vezeték nélküli eszközzel kompatibilisek.

Rövid idő kell annak felismerésére, hogy megértse, a Lemus termékeibe a gyártó nem csak egy új szintre emelte a kézművesség fogalmát, de a legapróbb részletekre is odafigyelt a tervezés során. Az időtlen tervezés mellett fontos volt a gyönyörű és kristálytiszta hangzásvilág, ami a dán kézművesség jegyében köszön vissza.

Lemus - Technoliving

Kompromisszumok nélkül

Csatlakoztassa Lemus HOME hangszóróját Wi-Fi-n keresztül, és élvezze a hangminőséget az otthona bármelyik részében kompromisszumok nélkül ─ ahogyan azt a dán gyártó megálmodta.

A Lemus HOME Classic, Artistic és Piano egyaránt könnyedén falra szerelhető, azonban a Classic és Artistic egy elegáns vázkeretre is helyezhető, amit külön kiegészítőként lehet hozzájuk megvásárolni.

A Lemus HOME termékcsaládot a világ vezető hangmérnökei fejlesztették ki, akik a legdrágább Hi-Fi márkák számára alkottak meg különféle eljárásokat. A kiegészítőket a legfejlettebb technológiák és komponensek alkotják, hogy kristálytiszta hangzást, extrém basszust és nagyszerű dinamikát nyújtsanak a hallgatók részére.

  • A basszus hangszóró olyan membránból készült, amely az átlaghoz képest 40%-kal többet mozog, így ennek eredményeképpen sokkal mélyebb basszust, és részletgazdagabb hangzást tapasztalhat, mint más, azonos méretű, vagy még ennél is nagyobb sugárzók esetében.
  • A Lemus HOME Classic képes 15 Hz-ig is lemenni, ami által olyan film és zenei élményt nyújt, amely beteríti az egész nappalit anélkül, hogy a mélynyomót használná.
  • Az újonnan kifejlesztett magassugárzó lehetővé teszi, hogy a hang az egész nappalit elárassza, így nem kell egy adott helyen tartózkodnia ahhoz, hogy a lehető legjobb minőségben élvezhesse a zenei élményét.
Lemus - Technoliving

Technológiai áttörés a dán formatervezésben
Lemus HOME Classic

A Lemus HOME Classic egy prémium dán formatervezésű audio-bútor integrált Hi-Fi hangrendszerrel. Az exkluzív és funkcionális anyagok a skandináv letisztultságot és a legmodernebb technológiát ötvözik.

Merüljön el a zenében – Lemus HOME Artistic

Az ön új audiorendszere és filmszerű hangélménye egy minimalista, dán tervezésű audio-bútorba rejtve. A Classic-hoz képest kisebb, de erősebb bútor gazdag és erőteljes hangzással bővíti ki a televíziózás élményét. Mindez a kiváló és tartós dán kivitelezésben, és Gabriel textilszövetben.

Lemus - Technoliving

A világ legerősebb soundbar-ja – Lemus HOME Piano

A Lemus HOME Piano egy olyan berendezés, amely integrált Hi-Fi audiorendszerrel rendelkezik, és a család minden tagja könnyedén kitalálhatja, hogyan kell használni. Egyszerűen csatlakoztassa a konzolt a konnektorhoz, egy HDMI által a TV-hez, így a rendszer azonnal készen áll, hogy a legjobb filmes és zenei élményt nyújtsa.

Ha szeretné a saját füleivel is megtapasztalni, hogy mit jelent pontosan a Lemus HOME termékcsalád hangzása, KATTINTSON IDE, és tudjon meg többet a készülékről!