2021.02.25.

Minőségi kiegészítők sportoláshoz – a legnépszerűbb B&O fülhallgatók

Egyre megszokottabb, hogy az emberek sportolás közben zenét hallgatnak. A kedvenc zeneszámok nem csak kikapcsolják a sportolókat, hanem a változatosság mellett sokkal szórakoztatóbbá teszik a mozgást. Aktivitás közben a zenehallgatásnak fontos tényezője a motiváció, hisz az nem csak a jobb koncentrációhoz segít hozzá, de a kitartásban egyaránt nagy szerepet játszik.

A skandináv gyártókról sok mindent el lehet mondani, de talán azt nem, hogy ne lennének kiváltképp diverzek és stílusosak. A bevált módszere ezen márkáknak, hogy biztosan vannak olyan termékeik, amelyekre minden felhasználó felfigyel és nagyra értékel. A Bang and Olufsen egyike azon skandináv brandeknek, amelyek túllépik saját határaikat, így nem csak az audiofilekhez, vagyis a zene szerelmeseihez jutnak el, hanem a technika és a divat szerelmeseihez úgyszintén. Akár esztétikáról, vagy csúcsminőségről van szó, a B&O termékei mindig ajánlanak olyat, ami minden ember számára csábító lehet.

Sportolás + zenehallgatás + skandináv minőség = Bang and Olufsen.

Ez a három tulajdonság szorosan összefügg, így nem csoda, hogy sok sportoló rakta le a voksát az eddigiekben a B&O mellett.

Beoplay E8 Sport – a mozgalmas hétköznapokhoz

Semmi sem motivál úgy, mint maga a zene. Minél intenzívebben hallgatja az ember kedvenc számait, annál elszántabbnak érzi magát. A Beoplay E8 Sport megalkotásával a cél az volt, hogy olyan piacvezető terméket dobjon piacra a gyártó, ami segíti magasabb szintre emelni a felhasználói élményt.

Minőségi kiegészítők sportoláshoz – a legnépszerűbb B&O fülhallgatók - Technoliving

Ha egy edzésbarát vezeték nélküli sport kiegészítőt keres, akkor bizony a Beoplay E8 Sport lesz a legalkalmasabb választás. A B&O víziója az volt, hogy egy szakszerűen kidolgozott, sporttevékenységekhez tervezett, vízálló és hosszú üzemidővel rendelkező fülhallgatót alkosson.

Az E8 Sport egyetlen feltöltéssel 7 órányi lejátszási időt ígér, míg a töltőtokban újabb 30 órányi üzemidő rejtőzik. Ha teljesen lemerül, akkor 20 percnyi töltéssel 90 percnyi lejátszási idő érhető el. Nem utolsó sorban az IP57 minősítésnek köszönhetően víz és izzadságálló a fülhallgató, így minden sporttevékenységhez hű társ lesz.

Ez a legoptimálisabb sport kiegészítő.

A Beoplay E8 Sport a Technoliving webshopjából szerezhető be.

Beoplay Earset – a futás elengedhetetlen kiegészítője

A Beoplay Earset kicsivel másabb, mint az E8 Sport, hiszen ameddig az előző fülhallgató teljesen vezeték nélküli volt, addig ez egy összekötő kialakítással rendelkezik. A nem hétköznapi formájának köszönhetően elsődleges cél a biztonság volt, így leginkább azok számára ajánlott, akik intenzívebb sportot űznek. Futásnál jól jöhet az Earset, hiszen dizájnjának hála nem esik ki a fülből.

Minőségi kiegészítők sportoláshoz – a legnépszerűbb B&O fülhallgatók - Technoliving

A fülhallgatóhoz egy USB C töltőkábel jár, amivel 2,5 óra alatt tölthető fel teljesen az Earset-et, ami összesen 5 óra lejátszási időt ígér. Az okostelefonokra opcionálisan letölthető Beoplay alkalmazással finomhangolható a fülhallgató. Legyen szó klasszikus, jazz, elektromos vagy rock számról, teljesen személyre szabható az Earset hangzásvilága.

Ez a tökéletes futás kiegészítő.

A Beoplay Earset a Technoliving webshopjából szerezhető be.

Beoplay E6 Motion – a sokoldalú alternatíva

Amennyiben a Beoplay E8 Sport és az Earset elegyét keresi, akkor az E6 Motion lesz a kiváló választás. A fülhallgató tervezésekor a cél egy olyan termék megalkotása volt, amely könnyű és egyaránt használható bármilyen hétköznapi szituációban.

Minőségi kiegészítők sportoláshoz – a legnépszerűbb B&O fülhallgatók - Technoliving

Mivel nem minden fül egyforma, így az E6 Motion fülharangjaival testreszabható az ergonómia, így mindennapi társ lehet a hétköznapok folyamán. A fülhallgató por- és cseppálló, valamint egy teljes feltöltéssel 5 óra lejátszási idő préselhető ki belőle.

Az E8 Sport és az Earset mellett ez a tökéletes sport és egyben futás kiegészítő.

A Beoplay E6 Motion a Technoliving webshopjából szerezhető be.

A Beoplay fülhallgatók fejlesztésénél a kiemelkedő hangminőségen kívül három fő cél volt szem előtt:

  • hogy a fülhallgatók helytálljanak bármilyen időjárási körülmények között;
  • hogy egyetlen feltöltéssel kibírják az adott sporttevékenységet;
  • hogy ergonomikusak legyenek sportolás közben.

Ha szeretné a saját füleivel is megtapasztalni, hogy mit jelent pontosan a Bang & Olufsen Signature hangzás, KATTINTSON IDE, és tudjon meg többet a készülékről!