2020.06.17.

Újabb éttermeket szabadítottak meg a káros részecskéktől

A szigorú óvintézkedések a Gastrocompany Kft. 3 éttermében már a járványhelyzet kihirdetésekor életbe léptek, június 2-től pedig a vendégek és a kiszolgálóegységek munkatársai védelme érdekében IQAir légszűrő berendezéseket is üzembe helyeztek.

A Gastro Gardens Étterem és Kávézó, a Gastro Buda Étterem és Kávézó, valamint a Reno Bistro Étterem ügyfélterébe azzal a céllal helyezték el a készülékeket, hogy minimálisra csökkentsék a vírusok és baktériumok terjedésének az esélyét, ezáltal pedig minden látogató helyben, és a legnagyobb biztonságban fogyaszthassa el a megrendelt fogásokat.

A betérő vendégek edukálása érdekében az említett éttermekben az IQAir légszűrő berendezésekkel kapcsolatos szóróanyagokat is elhelyeztek, így bárki megismerheti a többszörösen díjnyertes, HyperHEPA szűrővel felszerelt szerkezetek működését, és az otthoni alkalmazhatóság lehetőségét.

Újabb éttermeket szabadítottak meg a káros részecskéktől - Technoliving - Légtisztítás - IQAIR

Az IQAir egészségügyi intézményekben is bizonyít

2003-ban az IQAir készülékei komoly szerepet játszottak a SARS-vírus továbbterjedésének megállításában, a koronavírus-járvány megfékezése érdekében pedig a világ számos pontján jelenleg is alkalmazzák. A Gastrocompany Kft. éttermeiben üzembehelyezett IQAir HealthPro 250 készülékek ugyanazok a szerkezetek, amiket Wuhanban (a világjárvány kiindulópontjában), és az Uzsoki Utcai Kórházban is alkalmaznak a Covid-19 által érintett osztályokon.

A vírusokat, baktériumokat, dohányfüstöt, háziállatok szőrét, olajfüstöt, szmogot és ultrafinom molekulákat is semlegesítő szerkezetet a magyarországi forgalmazón keresztül már magánszemélyek is megvásárolhatják.