2021.06.08.

Zenehallgatás otthon – Elérkezett az ideje a kapcsolatteremtésnek!

Manapság már bárki, bármikor, kompromisszumok nélkül élheti át otthonában a prémium minőségű zenelejátszók nyújtotta élményt. A hangversenytermeket megszégyenítő hangzás megteremtéséhez ráadásul se vezetékekre, se csatlakozókra, se kapcsolókra, se a készülékeket összehangoló – hangtechnikában jártas – szakember bevonására nincs szükség. 

A dán Bang & Olufsen vállalat mérnökei lehetővé tették, hogy akár egyetlen dekoratív kiegészítő segítségével átélhetővé váljon a nagybetűs ZENEI ÉLMÉNY. Többszörösen díjnyertes, kézzel egyesével tökéletesre hangolt eszközeik összekapcsolásával pedig a lakás minden szegletében megtapasztalhatóvá válik a Bang & Olufsen Signature hangzás.

Zenehallgatás otthon – Zökkenőmentes kapcsolatteremtés

A Bang & Olufsen eszközök között Wifi-n keresztül könnyedén megteremthető a kapcsolat. A hangfalak mérettől és kialakítástól függetlenül egy applikáció segítségével néhány pillanat alatt összehangolhatók, ezáltal pedig a közkedvelt streaming szolgáltatók kínálata a lakás minden helyiségében a legmagasabb minőségben válik elérhetővé. Nincs szakadozó kapcsolat. Nincs elakadás. Nincs minőségromlás. Csak összehangolt, kristálytiszta hangzás

zenehallgatás otthon

Összehangolható hangfalak, amik kiállják az idő próbáját

BeoPlay A1 2nd Gen – Ne tévessze meg a kompakt méret és a pehelykönnyű súly. Ez az ultra-hordozható Bluetooth hangszóró sokkal többre képes, mint azt első ránézésre gondolná. A 360 fokos hangzást kínáló szerkezet 24 órás akkumulátor-idejével még akkor is kristálytisztán és tekintélyt parancsolóan szól, amikor a konkurencia termékei már réges-rég elhallgattak. Tudjon meg többet!

Beoplay P6 – A vezeték nélküli hangszóró ellenálló konstrukciója a fröccsenő vízzel és a felszálló porral szemben is hatékony védelmet nyújt, így a 360 fokos, kristálytiszta hangzás a legmostohább körülmények között is biztosítható. Egyetlen feltöltéssel akár 16 óra üzemidő is elérhető. Tudjon meg többet!

Beoplay M3 – Ezt a hangszórót kifejezetten kis- és közepes méretű szobákhoz fejlesztették ki. Az autentikus Bang & Olufsen hangzás érdekében párosítsa az eszközt további vezeték nélküli Beoplay hangfalakkal – Beoplay A9, A6, M5 és M3 –, melyek támogatják a Chromecast technológiát vagy a Beolink Multiroom-ot, és adja át magát az élménynek. Tudjon meg többet!

zenehallgatás

BeoPlay M5 – Nem számít, hogy a sarokba, a falra vagy a szoba közepére helyezi el a BeoPlay M5 hangfalat, a hangversenytermeket megszégyenítő élmény garantált. Mindössze annyit kell tennie, hogy megadja a BeoPlay alkalmazásban a helyet, ahova a szerkezetet lerakta, a rendszer pedig minden szükséges értéket magától beállít. Tudjon meg többet!

BeoSound Balance – Ha röviden és tömören szeretnénk összefoglalni, ez a készülék a skandináv minimalizmus és praktikum házasságának a gyümölcse. A lenyűgöző formaterv összesen 7 erőteljes hangszórót rejt magában – a házban két darab 5,25 hüvelykes mélysugárzó; két darab öt, illetve három hüvelykes full range meghajtó; valamint egy háromnegyed hüvelykes csipogó kapott helyet. Tudjon meg többet!

Beolit 20 – A vezeték nélküli hangszórók 4. generációja hosszabb élettartamú akkumulátorral, beépített okostelefon-töltéssel és erőteljes hangzással rendelkezik. Élvezze az akár 8 órás lejátszási időt egyetlen töltéssel, és használja a vezeték nélküli Qi töltési funkciót az eszköz áramellátásához. Tudjon meg többet!

hangfal

BeoSound 2 GVA – A vezeték nélküli hangrendszer használatával elmerülhet a 360 fokban sugárzott zenei élményben, és megtapasztalhatja a körkörös, erőteljes, precíz hangzást (bárhol helyezkedjen el a szobában). Az Acoustic Lens technológiának köszönhetően a hang visszaverődése a padlóról és a mennyezetről minimálisra csökken, így mindig maximális minőségben élvezheti kedvenc dallamait. Tudjon meg többet!

Beosound Level – Kiváló hangzás, minimalista dizájn, hordozható kialakítás, akár 16 órás üzemidő. Zenehallgatás otthon? Beosound Level! Bármelyik szobában. Bármelyik pillanatban. A különleges kialakítású hangfal lehetővé teszi, hogy otthonában anélkül hallgathasson zenét, hogy kompromisszumot kötne a hangminőség terén. Tudjon meg többet!

Beosound Emerge – Az elegáns és leheletvékony WiFi hangszóró akár egy könyvespolcon is elhelyezhető, teljes tartományú, ultraszéles hangzásával a teljes szobát betölti. A könyvszerű szerkezetben három hangszóró – egy 4 colos mélynyomó, egy 1,45 hüvelykes középhangszóró és egy 0,6 colos magassugárzó – kapott helyet, ami méreteit meghazudtoló erővel szórja a dallamokat. Tudjon meg többet!

zenehallgatás

A Bang & Olufsen termékek forma, funkcionalitás, összeszerelés és anyaghasználat szempontjából is kiállják az idő próbáját, az eszközök összehangolása után pedig az egész lakásban esztétikai és zenei élményt nyújtanak.

zenehallgatás otthon

Bang & Olufsen – Hallani, látni, érezni kell

Az emberek többsége egyszerűen azért vesz meg egy zenelejátszó eszközt, mert „jól szól”. Aki Bang & Olufsen terméket vásárol, ennél sokkal többet – libabőrt előidéző hangzást, prémium anyaghasználatot és egy szemet gyönyörködtető ékkövet – kap a pénzéért.

Amennyiben szeretné a saját füleivel is megtapasztalni, hogy mit jelent a Bang & Olufsen Signature hangzás, vagy kíváncsi rá, hogy milyen érzés megérinteni a minden porcikájukban a skandináv precizitást és életérzést tükröző készülékeket, keresse fel a Bang & Olufsen termékek hivatalos magyarországi forgalmazóját: KATTINTSON IDE!